Hírarchívum

Árokpartra rejtve, szemeteszsákból traffipaxoztak a 4-esen!

Újra jönnek a rejtve sebességet ellenőrző traffipaxokról készült képek, a rendőrség ismét módszert váltott. Örök vitatéma a sebességellenőrzés. Hol, mivel, milyen formában történjen? Az autósok ötletei végtelen spektrumot fednek le, van, aki a legapróbb gyorshajtást is kegyetlenül büntetné, és minden sarokra kamerát állítana, mások nem hisznek a sebességmérés baleset-megelőző erejében.

Címke: 

Fergeteges SZM vacsora – Kolping Iskola

2018. november 17-én került megrendezésre egy családias hangulatú szülői munkaközösségi vacsora a Kolping Iskolában, melynek bevételéből az SZM az iskola diákjait tudja támogatni. A jó hangulatról Óvári Tibor – Jászkarajenőről gondoskodott, a finom vacsorát egyik SZM anyukánknak és a ceglédi Gerje Vendéglőnek köszönhetjük

Olvasónk megírta: ZÁGRÁB egy szélhámos! Meddig tűri még meg maga mellett Ábrahám Tibor vajon?

Az alábbiakban Olvasónk levelét tesszük közzé, változtatás nélkül: Zágráb Nándor azt állította a Kék Nefelejcs újságban megjelent interjúban, hogy „a Jobb Nagykőrösért Egyesületnek és a Jobbik nagykőrösi szervezetének a szövetsége a legerősebb politikai erő a városban." Zágráb Nándor simán eljátszhatná a Hantaboy főszerepét, mert folyamatos hazugságaival rég rászolgált erre a névre.

A Nemzetközi Zsűrielnöknél is hatalmas sikert aratott Nagykőrös! Ezt üzeni: „ FOLYTASSÁK! „

Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, 2018-ban Nagykőrös nyerte kategóriájában a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyt, és egyben megkapta a lehetőséget arra, hogy 2019-ben részt vehet az Entente Florale Europe nemzetközi versenyen, képviselve Magyarországot. Az ezzel kapcsolatos meghívólevelet Dr. Czira Szabolcs polgármester a Nagykőrösön rendezett országos díjkiosztó gálán vehette át.

Címke: 

RÖGBI: SZEZONZÁRÓ „KALANDOZÁSOK”

A nagykőrösi Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE növendékei ismét bizonyíthatták rátermettségüket az ország határain belül és kívül is.

Címke: 

Oldalak