Hírarchívum

JUDO: KÉT NAP - NÉGY VERSENY

A január hónap utolsó napjaiban több fronton is megkezdték a versenyzést a Kőrös Judo SE versenyzői. A hétvégén gyakorlatilag az összes korosztály érdekelt volt az év első megmérettetésein.

Címke: 

Tűzvész a Magas utcában: leégett egy családi ház tetőszerkezete

Jelenleg is hatalmas füst lepi el a Magas utcát Nagykőrösön, egy ingatlan tetőszerkezete láthatóan teljesen leégett. A helyszínen az Önkormányzati Tűzoltóság Nagykőrös tűzoltói és a Ceglédi hivatásos tűzoltóság munkatársait több gépjárművel vannak a helyszínen

Címke: 

RÖGBI: „ÚJ BŐRBEN” A HONFOGLALÓK

Büszkén tudatjuk a sportszerető nagykőrösiekkel, hogy több éves sikertelen próbálkozás után végre gyártás alatt van a legapróbb nagykőrösi rögbisek 34 darabos mezgarnitúrája!

Címke: 

Suba listája: „ Hangulatjelentést” készített, a pártállami időket idéző módon?

A minap Suba Lajos nyugdíjas gimnáziumigazgató az Ökumenikus Imahét megkezdésével kapcsolatban közölt pár soros írást közösségi oldalán, ahol a pártállami időket idéző módon listázza azokat, akik NEM vettek részt a rendezvényen. Személyesen e sorok íróját is megszólítja, hiányol, felelősségre von, amiért nem voltam jelen, őt idézve „ most is személyesen megkeres, és felvételeket készít”.

Címke: 

Oldalak