Hírarchívum

Boldog párkapcsolatban él Nagykőrös Szépe

Ebben az esztendőben a Nagykőrös Szépe választáson az elmúlt hét végén a Cifrakertben a szépségkirálynőt megillető korona Varga- Tóth Vanessza fejére került, aki lapunknak elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él, és szerelme biztatására indult el a versenyen.

Címke: 

Nagykőrös szépe: gyönyörű lányok a színpadon

Szeptember 8-án az Arany- Napok keretében került sor a Nagykőrös Szépe választásra, ahol összesen nyolc csodaszép lány állt színpadra. A reggeli hűvöskés idő ellenére a lányok először bikinis felvonulással kezdtek, majd estélyi ruhákban is tündököltek a színpadon.

Címke: 

Íme, ők a TIBIKER boldog nyertesei

Ez a hónap sem telhetett el anélkül, hogy TIBIKER élelmiszer áruházban ne sorsoltak volna az üzletvezető- tulajdonosok a rászoruló családok közt, a vásárlók ajánlásai alapján kétszer ötezer forint értékű vásárlási utalványt. Az egyik szerencsés nyertes Dobos Lászlóné és családja. Az anyuka elmondta, hogy egy hároméves kisgyermekük van, minden nap itt vásárolnak.

Címke: 

Újabb két ellenzéki polgármester jelölt Nagykőrösön!

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök mellett két ellenzéki polgármester jelölt is indulni szándékozik a nagykőrösi őszi önkormányzati választásokon. Ennek érdekében lapinformációink szerint aláírásokat gyűjtenek. Egyikük a Fideszt eláruló Kustár Tamás, a másik polgármester jelölt aspiráns a helyi LMP elnök, Dr. Ványi Ambrus, aki magánszemélyként indul polgármester- jelöltnek Nagykőrösön, amennyiben össze tudja gyűjteni az indulásához szükséges aláírásokat.

Hova tüntette a kőrösi MSZP-JOBBIK-DK a lakosság személyes adatait? Mire használták fel az aláírásokat?

Mint ahogyan lapunk beszámolt róla, a Jobb Nagykőrösért Egyesület fedőneve alatt a helyi MSZP-JOBBIK-DK „aláírásgyűjtésnek” álcázott adatgyűjtést szervezett Nagykőrösön pár héttel ezelőtt. A gyűjtésben személyesen vett rész László Ferenc helyi MSZP elnök, Zágráb Nándor helyi JOBBIK elnök és Kökény Gábor nagykőrösi DK „vezér” is.

Kustárt lemosták Zágrábék?!

A múlt héten mutatta be Kustár Tamás azon közvélemény kutatás eredményeit, amelyért vélhetően milliós összeget fizetett és azt mutatta, hogy neki nagyobb esélye lenne ellenzéki kihívóként, mint Zágráb Nándornak.

Oldalak