Város Háza- Tája

Téli rezsicsökkentés: „ Örömmel viszik a remek minőségi tűzifát a jogosultak! „

„ Sajnálatos módon a Kéknefelejcs e heti lapszámában egy olyan tartalmú hirdetés jelent meg, melynek nincsen valóságtartalma, tekintettel arra, hogy az a KASZAP TÜZÉP egy korábbi akciós hirdetését tartalmazza. Ennek a hirdetésnek a megjelentetését vállalkozásunk nem rendelte meg erre a hétre, az abban foglaltak határideje már lejárt.

Tovább erősödött a FIDESZ- KDNP népszerűsége, a Jobbiké 7 %-kal tovább süllyedt lefelé

A FIDESZ- KDNP-nek nem ártottak a tüntetések, a Jobbiknak viszont igen. Zágráb Nándort és pártját egyre kevesebben támogatnák. Az országgyűlési választás eredményéhez képest hét százalékponttal nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága – derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, november végén és december első felében, részben már az ellenzéki tüntetések idején készített pártpreferencia-kutatásából.

Volner János bocsánatot kért Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt: " Ócska színészripacsok! "

Az a Volner János, akit Zágráb Nándor, Ábrahám Tibor, Kiss Zsoltné Berényi Tünde, és társai támogattak az országgyűlési képvislő választási kampányban, most bocsánatot kért az ellenzék, azaz Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt. A közelmúltban még Ábrahámék azt szerették volna, ha Volner Jánosból belügyminiszter lesz.

Kovács Sándor forog a sírjában? Messze elkerülte volna a szélhámos Zágráb Nándort!

Látva a Jobb Nagykőrösért Egyesület Kovács Sándor szobornál rendezett megemlékezését, egy kérdés merült fel bennem: Kovács Sándor vajon forog a sírjában? Szerintem nagyon! Aki ismerte a legendás gyárigazgatót, az tudhatja, hogy az olyan szélhámosokat, mint Zágráb Nándor, messze elkerülte volna.

Győzelem! NAGYKŐRÖS NYERTE A VIRÁGOS MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS KÖRNYEZETSZÉPÍTŐ VERSENYT 2018-BAN!

Nagykőrösön került megrendezésre a Virágos Magyarország országos környezetszépítő verseny 25. jubileumi díjátadó gálája november 16-án, pénteken. A jubileumi kisfilm levetítése után először dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös város polgármestere mondott köszöntője, majd dr. Guller Zoltánnak, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának beszéde következett.

A szélhámos Zágrábnak mindegy mit ír, írnak, a lényeg, hogy " a kommentek jól tolják a bejegyzést "

A politikai szélhámos Zágráb Nándor elárulta az igazságot. Teljesen mindegy neki, hogy milyen kommenteket írnak a posztjai alá a facebookon, a lényeg csak az, hogy ezek a hozzászólások tolják az ő bejegyzéseit....

Oldalak