Város Háza- Tája

Zágráb Nándor kihasználta, átverte és a végén cserben hagyta Volner Jánost!

Zágráb Nándor, a nagykőrösi Jobbik alapszervezetének vezetője egy hét alatt sem volt képes egy szóban sem megemlíteni, hogy Volner János barátját, harcostársát a Jobbik múlt héten pénteken kizárta a parlementi frakcióból és felfüggesztette párttagságát.

Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester: „Gondolják át, hogy milyen döntést hoznak, mert az emberekkel, a választókkal el kell számolniuk és a saját lelkiismeretükkel is majd”

Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testülete határozatban utasította el a Sargentini-jelentést és állt ki Magyarország, a magyar, köztük a nagykőrösi családok védelmében. A név szerinti szavazáson egyértelműen kiderült, hogy kik állnak Magyarország és Nagykőrös oldalán ebben a kérdésben és kik azok, akik más érdekeket szolgálnak.

Nagykőrös elutasította, majd a csehek is: Megkezdődött a Sargentini jelentés parlamenti tárgyalása

Csak tovább mélyül az árok az Európai Unió régi és új tagállamai között, állítják cseh parlamenti képviselők.

„Hibásnak és nem szerencsésnek” minősítette keddi határozatában a cseh képviselőház az Európai Parlament szavazását, amely megindította az uniós alapszerződés 7-es cikke szerinti eljárást a jogállamiság magyarországi helyzetéről készített Sargentini-jelentés alapján.

Országos hír lett belőle: „Kommunista hangvételű aljamunka” – Nagykőrös kiáll Orbán mellett

A polgármester szerint felszólítás nélkül, önként ítélte el a Sargentini-jelentést Nagykőrös képviselő-testülete. Várható, hogy lesznek követőik. Nagykőrös Város Önkormányzata elítéli a Sargentini-jelentést – döntött legutóbbi ülésén az alföldi város képviselő-testülete.

Családbarát városvezetés: Új bölcsődei csoport indul

Új bölcsődei csoport indítását jelentette be Nagykőrös Város Polgármestere az Arany Napokon. A szeptember 27-i képviselő- testületi ülésen arról határozott a városvezetés, hogy a bölcsőde jelenlegi létszámkeretét az eddigi 60 főről megemelik 72 főre.

Oldalak