Város Háza- Tája

Kovács Sándor forog a sírjában? Messze elkerülte volna a szélhámos Zágráb Nándort!

Látva a Jobb Nagykőrösért Egyesület Kovács Sándor szobornál rendezett megemlékezését, egy kérdés merült fel bennem: Kovács Sándor vajon forog a sírjában? Szerintem nagyon! Aki ismerte a legendás gyárigazgatót, az tudhatja, hogy az olyan szélhámosokat, mint Zágráb Nándor, messze elkerülte volna.

Győzelem! NAGYKŐRÖS NYERTE A VIRÁGOS MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS KÖRNYEZETSZÉPÍTŐ VERSENYT 2018-BAN!

Nagykőrösön került megrendezésre a Virágos Magyarország országos környezetszépítő verseny 25. jubileumi díjátadó gálája november 16-án, pénteken. A jubileumi kisfilm levetítése után először dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös város polgármestere mondott köszöntője, majd dr. Guller Zoltánnak, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának beszéde következett.

A szélhámos Zágrábnak mindegy mit ír, írnak, a lényeg, hogy " a kommentek jól tolják a bejegyzést "

A politikai szélhámos Zágráb Nándor elárulta az igazságot. Teljesen mindegy neki, hogy milyen kommenteket írnak a posztjai alá a facebookon, a lényeg csak az, hogy ezek a hozzászólások tolják az ő bejegyzéseit....

Zágráb Nándor újabb ordas hazugsága! Megszavazta Dr. Czira Szabolcs előterjesztését, semmiféle harc nem volt!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a politikai szélhámos Zágráb Nándor hatalmasat hazudott. Azt állítja, hogy harc volt csatornaügyben a novemberi rendkívüli képviselő- testületi ülésen. Ez nem igaz, mert simán megszavazta Tornyi Béla Ernő jobbikos párt- elvtársával együtt a Dr. Czira Szabolcs polgármester által benyújtott előterjesztést.

Olvasónk szerint Zágráb Nándor bepánikolt- „ ISTEN ÓVJA TŐLÜK A VÁROST!”

Olvasónk meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmazott meg Zágráb Nándor politikai szélhámos és a hozzá közel állók „ munkásságával „ kapcsolatban. A választási kampányban Volner János volt a jelöltjük, mint országgyűlési képviselő, és belügyminisztert szerettek volna belőle csinálni… Most azonban, miután Volner kivonult a Jobbikból, azt hazudják, hogy nem is támogatták.

Oldalak