Oktatás, Kultúra

Egyre több az ovis Nagykőrösön

Az e hét elején megtartott szakbizottsági ülésen részt vett Talamon Attiláné a Városi Óvoda intézményvezetője is, aki arról számolt be, hogy egyre több szülő kéri gyermekének felvételét az intézménybe. „ Nagyon magas a létszám az óvodánkban. Tavaly 596 fő volt, idén 638 gyermek jár hozzánk. Összesen 187 gyermeket vettünk most fel.”

Kustár Tamás Balázs még az ovi pályázatába is belekötött! A szülőkkel fizettetné meg a költségek egy részét

Kustár Tamás Balázs FÜGGETLEN települési képviselő a rendkívüli testületi ülésen felállt, és elkezdte „leszólni” az óvoda műfüves pálya pályázatát. Alapvetően a költségekkel volt baja.

Nagykőrös mini műfüves pályára pályázik!

Áprilisi rendkívüli ülésén döntött róla a képviselő- testület, hogy pályázatot nyújt be Nagykőrös az Ovi-Sport Közhasznú Alapítványhoz, a Nemzeti Ovi-Sport Programhoz. Ennek keretében lehetőség van óvodák területén mini műfüves sportpályák létesítésére, a pályához tartozó eszközök beszerzésére, képzések, rendezvények lebonyolítására.

Deák Gábor igazgatói pályázatát Kustár Tamás Balázs NEM támogatta

Az áprilisi rendkívüli képviselő-testületi ülésen Nagykőrös Város Önkormányzata véleményezte a Dalmady Győző Általános Iskola EGYMI, valamint a Nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskola intézményvezetői posztjaira beérkezett pályázatait.

Szép sikereket értek el a Toldisok országos versenyeken

2019 tavaszán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megbízásából a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium rendezte meg az országos kertész Szakma Kiváló Tanulója Versenyt. Megtiszteltetés volt intézményünk és munkaközösségünk számára, hogy mi adhattunk otthont e rangos eseménynek.

Oldalak