NEM Tetszik!

Megszüntetné a nagykőrösi mozit a Jobbik és a Jobb Nagykőrösért Egyesület?

Korábbi lapszámunkban megírtuk, hogy Nagykőrösön egyre népszerűbb a mozi, mely a környéken a legolcsóbb jegyárakkal várja a közönséget, széles filmrepertoárral. A teljes árú jegyeket 890 forintért, a diák és nyugdíjas jegyeket pedig 700 forintért árusítják.

Címke: 

László Ferenc ügyvédjének tettestársai már beismerő vallomást tettek

A különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt Czeglédy Csaba kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett és büntetési tételéről egyezséget kötött az ügyészséggel.

Címke: 

A nagykőrösi ellenzék már az igét hirdetőket sem kímélné! Meg akarják őket kövezni? Ki akarják őket végezni?

Félelmetes komment jelent meg a minap Zágráb Nándor közösségi oldalán az egyik bejegyzése alatt, melyben nyíltan megfenyegetik az igét hirdetőket.

Címke: 

Suba listája: „ Hangulatjelentést” készített, a pártállami időket idéző módon?

A minap Suba Lajos nyugdíjas gimnáziumigazgató az Ökumenikus Imahét megkezdésével kapcsolatban közölt pár soros írást közösségi oldalán, ahol a pártállami időket idéző módon listázza azokat, akik NEM vettek részt a rendezvényen. Személyesen e sorok íróját is megszólítja, hiányol, felelősségre von, amiért nem voltam jelen, őt idézve „ most is személyesen megkeres, és felvételeket készít”.

Címke: 

Oláh Imréné Marika Nagy Blanka nyugdíjas alteregója, aki szerint agyon kell verni a fideszes politikusokat

Ha kormánybuktatásra nem is, arra azért csodálatosan alkalmasak az elmúlt hetek ellenzéki tüntikézései, hogy a proletár hordószónokok áradatából partra mosódjanak olyanok, akik a Jövő Ellenzéki Reménysugarai lehetnek a lepukkant eddigiek helyett. Nagy Blanka („Trágárka”) után most itt a legújabb jelentkező: egy nagykőrösi akciónyugdíjas, aki nemes egyszerűséggel agyonveretné az összes fideszes politikust…

Címke: 

Oldalak