Közérdekű

Nagykőrös sikeréért dolgozunk! Az Entente Florale Europe versenyen való részvétel igazi csapatmunka

Február 5-én a nagykőrösi Polgármesteri Hivatalban került sor az Entente Florale verseny újabb munkamegbeszélésére. Mint ahogyan arról lapunk beszámolt, Nagykőrös Városa a tavalyi évben elnyerte a Virágos Magyarország országos verseny fődíját, és ezzel jogot szerzett arra, hogy Hazánkat képviselje a rangos európai megmérettetésen, az Entente Florale Europe versenyen.

Címke: 

Legyen Nagykőrös a „legvirágosabb„ európai település! Rangos nemzetközi versenyen indul Városunk!

Nagykőrös már hivatalosan is benyújtotta jelentkezését az Entente Florale Europe nemzetközi versenyre. A nevezés határideje 2019. január 15. volt. Ezzel megkezdődik az igazi felkészülési időszak, a nemzetközi zsűri a nyár folyamán érkezik Nagykőrösre.

Címke: 

A ceglédi kórházban már részleges látogatási tilalmat rendeltek el!

A Toldy Ferenc kórházban az influenzaszerű megbetegedések miatt 2019. január 22-től részleges látogatási tilalmat rendeltek el az alábbi osztályokon: Szülészet-Nőgyógyászati Osztály, Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály, Központi Anaesth.-Intenzív Terápiás Osztály, Kardiológiai Őrző.

Címke: 

Támad a kór: Egyre több helyen rendelnek el látogatási tilalmat

Folyamatosan növekszik az influenzaszerű megbetegedésekkel háziorvoshoz fordulók száma. Az antsz.hu járványügyi tájékoztatója szerint egy hét alatt 11 ezer új beteg volt az országban, akik magas lázzal, torokfájással, erős fejfájással, izomfájdalommal és köhögéssel mentek orvoshoz. A ceglédi háziorvosok szerint a légúti panaszok mellett hangsúlyosan jelen vannak az emésztőrendszeri tünetek – hányás, hasmenés – is.

Címke: 

Hóra és nagy tranzitforgalomra lehet számítani ezen a 7 végén!

Az ünnepeket követően az elmúlt évek tapasztalatai alapján várhatóan szombaton és vasárnap a főbb tranzitútvonalakon, elsősorban az M1-M0-M5-ös, és az M1-M0-M3-as szakaszon, a Nyugat-Európába visszatérő munkavállalók miatt – Németországban például január 4-ig tart az oktatási szünet - a szokásosnál is nagyobb forgalomra és így telítettebb sávokra számíthatnak az arra közlekedők.

Címke: 

Oldalak