Közérdekű

Újabb fontos felújításra pályázik Nagykőrös: Lakótelepi utak, járdák, parkolók újulhatnak meg

Nagykőrös városvezetése minden lehetséges pályázati lehetőséggel él annak érdekében, hogy a Város továbbra is olyan nagy ütemben fejlődhessen, ahogyan az az elmúlt években megvalósult. Nagykőrös Város képviselő- testülete 2019. május 30-án egyhangú igen szavazattal fogadta el azt, hogy a város pályázatot nyújtson be az Október 23. tér Gát utcai- Gyopár utcai részén található parkoló felújítására.

Címke: 

JUHÁSZ ISTVÁN, A KOVÁCSMESTER

Amikor szakmáját kezdte, még 15-en voltak Nagykőrösön kovácsmesterek. Mára Ő maradt egyedül. Tiszteletreméltó, csodálatos iparos Juhász István, akinek kezében új életre kel a fém. 40 éve a Nagykőrös és Vidéke Ipartestület tagja, ezen alkalomból kitüntetést vehetett át a közelmúltban. Juhász úr úgy vallja, hogy „valahová tartozni kell”, ezért lépett be az ipartestületbe, és azóta is aktív tagja a szervezetnek.

Címke: 

Juhász Nándor ceremóniamester a BAON.hu-n: " Kreatív praktikák tehetik még emlékezetesebbé az esküvőt"

Az esküvő előtti utolsó pillanatban is beszerezhetőek olyan pénztárcakímélő kellékek, illetve beépíthetőek olyan ötletes megoldások a lagziba, melyekkel a menyegző még szebbé, jobb hangulatúvá és emlékezetesebbé válhat – állítja Juhász Nándor nagykőrösi ceremóniamester. Javában zajlik az esküvői szezon.

Címke: 

Nemzetközi virágos verseny: Nagykőrösön járt a külföldi delegáció

Nagykőrös tavaly megnyerte a Virágos Magyarország országos versenyt és ezzel a jogot és lehetőséget, hogy képviselhesse hazánkat, Magyarországot. Idén februártól egy felkészülési periódus kezdődött, melynek része volt, hogy egy portfóliót, egy sétálófüzetet és egy média-megjelenéseket tartalmazó kiadványt is elkészítettünk. E mellett komoly fejtörést okozott, hogy a sok érték közül, melyek Nagykőrösön megvannak, melyeket tárjuk a szakmai zsűri elé. A 6 órás kötött zsűrizési napra július 2-án került sor.

Címke: 

Nézőpont: Az ellenzék biztosan újratárgyalja az önkormányzati választás terveit

Az európai parlamenti választások eredményének függvényében egészen biztosan újratárgyalja az ellenzék az őszi önkormányzati választásra való felkészülést – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője.

Címke: 

Ilyen lesz a választási eredmény: A DK szintjén a Jobbik és az MSZP

A Fidesz 14, az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik és a DK 2-2, míg a Momentum egy mandátumra számíthat, míg az LMP és a többi párt nem kerülne be az Európai Parlamentbe (EP) - - derül ki a Publicus, a Népszava megbízásából készült kutatásából. A május 26-i EP választáson a megkérdezettek 46 százaléka ígéri biztosra a részvételét. Ez a potenciális maximális részvételi arány, ami várhatóan ennél 6-10 százalékponttal kevesebb, 36-40 százalékos lesz - véli a Publicus.

Címke: 

CSALÁDI NAP: Jókor, jó helyen, szeretetben

A Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata 2019.04.18.-án a gondozott családoknak húsvétváró családi napot szervezett. A családi nap célja, hogy a Szolgálat az általa gondozott családok gyermekei számára kikapcsolódási lehetőséget biztosítson, ezzel a családsegítők és a családok kapcsolatát erősítse.

Címke: 

NAGYOBB FORGALOMRA, TORLÓDÁSRA SZÁMÍTHATNAK TÖBB ÚTVONALON IS A KÖZLEKEDŐK A HÚSVÉTI ÜNNEPEK IDEJE ALATT

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján már április 18-tól több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, elsősorban a várhatóan megnövekvő nemzetközi forgalom miatt. Az autósok hosszabb menetidőre számíthatnak, aktuális forgalmi helyzetről pedig érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk.

Címke: 

Oldalak