Közérdekű

Kétmilliárd forintos pályázati keret lesz háztartási nagygép cserére!

A károsanyag-kibocsátás mérséklésére és a rezsicsökkentésre ad lehetőséget a kormány a háztartásinagygép-cserére, valamint az elektromos autók vásárlásának támogatására indított pályázatokkal - mondta Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán szombaton.

Címke: 

Itt az igazság fúrt kút ügyben- Lehet, hogy 2020-ig meghosszabbíthatják a bejelentési kötelezettséget

A Magyar Távirati Iroda közlése szerint a jegyzőtől, illetve a katasztrófavédelmi igazgatóságtól lehet megtudni, hogy egy már létező fúrt kútnak van-e engedélye, ha nincs, akkor el kell végezni a kút utólagos állapotfelmérését és legalizálását – mondta Rózsa Attila, a Magyar Vízkútfúrók Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.

Címke: 

Felfoghatatlan tragédia történt! Két pici gyermek elveszítette édesanyját! Kérjük, segítsen

Kedves Mindenki! Egy felfoghatatlan tragédia miatt a 2 ès fél éves Hanna és húga, az 1 hónapos Nóri elveszítették édesanyjukat. Norbi, az édesapjuk feleségét, szerelmét, gyermekei édesanyját, Kittit, aki már angyalként őrzi mindhármuk minden lépését.

Címke: 

Meghosszabodhat a fúrt kutakra adott bejelentési moratórium

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezte az illegális kutak engedélyeztetésére vonatkozó moratórium 2020-ig történő meghosszabbítását. A NAK jelenleg azon dolgozik, hogy az illegális kutak fennmaradási engedélyezése minél egyszerűbben, olcsóbban és gyorsabban megtörténhessen.

Címke: 

Oldalak