Közélet

Történelmi sikert ért el a Fidesz-KDNP: 52,3 százalékot kapott a kormánypárt

Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a sajtó képviselőinek nyilatkozik, miután leadta szavazatát az európai parlamenti (EP) választáson a XII. kerületi Tamási Áron Általános Iskolában kialakított 36-os szavazókörben 2019. május 26-án

Címke: 

GYERMEKNAP A NAGYCSALÁDOSOK NAGYKŐRÖSI EGYESÜLETÉNÉL

Nagyon szép időben, csodás helyen, programokkal és élményekkel teli közel 2 napos gyermeknapi programon vehettek részt a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesületének tagcsaládjai. A szervezők péntektől várták a családokat a Pálfájai erdőben. Tábornyitás után tábortűz mellett nyársaltak, vacsoráztak közösen, amelyet hajnalig tartó beszélgetés követett.

Címke: 

Választás után: Szakadék szélén az ellenzék

A Századvég Alapítvány részletes elemzést közölt, melyben a tegnapi EP-választások magyar eredményeit veszik górcső alá. A Századvég rámutat arra, hogy a Fidesz-KDNP tovább növelte súlyát a választásokat követően, valamint az ellenzéki átrendeződést is, egyes pártok felemelkedését, valamint az MSZP, a Jobbik és az LMP csúfos bukásának lehetséges hátterét is megemlítik.

Címke: 

Kőrösi Iparosok- II. rész- Varga Irén: A FÉNYKÉPÉSZMESTER

Ahogyan lapunk arról beszámolt, a Nagykőrös és Vidéke Ipartestületben a közelmúltban közgyűlést tartottak, melyen több tagjuk is kitüntetést vehetett át. Köztük van Varga Irén, a városszerte közismert és népszerű fényképészmester is, aki több mint másfél évtizedes ipartestületi tagsággal büszkélkedhet. Lapunk eme jeles alkalomból kereste meg Irénkét egy villáminterjú erejéig, aki elmondta, hogy számára egy nagy családot jelent az ipartestület.

Címke: 

Összesen félmillió forintot kapnak a nagycsaládosok az önkormányzattól 25. jubileumuk megünneplésére

Az áprilisi rendkívüli képviselő- testületi ülésen döntöttek arról a városvezetők, hogy a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete a kulturális keret tartalékapjából 400 ezer forint támogatásban részesül.

Címke: 

Virágok közt az Október 23. lakótelepen is! Ők már pályáztak a Virágos Nagykőrösért versenyre!

Ebben az esztendőben rekord számú nevező várható a Virágos Nagykőrösért pályázatra. Rengeteg magánszemély és intézmény nyújtott be nevezést. Külön öröm, hogy lakótalapi ingatlanok tulajdonosai is részt vesznek a versenyben.

Címke: 

Oldalak