Közélet

A Nemzetközi Zsűrielnöknél is hatalmas sikert aratott Nagykőrös! Ezt üzeni: „ FOLYTASSÁK! „

Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, 2018-ban Nagykőrös nyerte kategóriájában a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyt, és egyben megkapta a lehetőséget arra, hogy 2019-ben részt vehet az Entente Florale Europe nemzetközi versenyen, képviselve Magyarországot. Az ezzel kapcsolatos meghívólevelet Dr. Czira Szabolcs polgármester a Nagykőrösön rendezett országos díjkiosztó gálán vehette át.

Címke: 

Miért szeretünk félni? – A horrorfilm-paradoxon- A nagykőrösi Danka Bianka írása az országos sajtóban

Nem bánjuk, hogy hetekig rémálmaink lesznek és azt sem, hogy mostantól kezdve minden este be kell néznünk az ajtó mögé, hogy nincs-e ott valaki. Hiába kapaszkodunk már a vetítés elején a székünkbe a félelemtől, mégis sorra nézzük a legijesztőbb filmeket, amikre csak jegyet lehet váltani.

Címke: 

Remek helyeken jártak a Kőrös Környéki Nagycsaládosok

Október 6-án Szalajkavölgyi buszos kirándulást szervezett a Kőrös Környéki Nagycsaládosok Egyesülete tagcsaládjaik számára. 5 -tagcsaládunk sajnos nem tudott részt venni a kiránduláson, de lehetőségünk volt Nagykőrösről Bárány Józsefet három fiú gyermekével, és Kocsérról Szabó Zsuzsannát 5 gyermekével teljesen ingyenesen elvinni kirándulni. Így 90 fővel, két busszal kirándultunk egy nagycsaládként.

Címke: 

Oldalak