Kék hírek

László Ferenc kőrösi MSZP elnök vajon kenyérbe sütött reszelőt is visz a börtönbe a sok milliárdos adócsalással vádolt ügyvédjének?

László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök a mai napig aktív kapcsolatot ápol a több, mint 6 milliárdos adócsalás miatt eljárás alatt álló Czeglédy Csabával. Czeglédy László Ferenc és Gyurcsány Ferenc ügyvédje is volt, egészen addig, míg Czeglédy meg nem bukott. Bilincsben vitték el az ügyvédet, és előzetesben is ült. Czeglédy kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett, erről lapunk is beszámolt. Egy országos hírt osztottunk meg csupán ezzel kapcsolatban, de már ez is elég volt ahhoz, hogy László Ferenc berágjon.

Címke: 

Tűzvész a Magas utcában: leégett egy családi ház tetőszerkezete

Jelenleg is hatalmas füst lepi el a Magas utcát Nagykőrösön, egy ingatlan tetőszerkezete láthatóan teljesen leégett. A helyszínen az Önkormányzati Tűzoltóság Nagykőrös tűzoltói és a Ceglédi hivatásos tűzoltóság munkatársait több gépjárművel vannak a helyszínen

Címke: 

Vigyázat! Külföldi telefonos csalók garázdálkodnak! Ezt tegye, ha gyanús a helyzet, hogy át akarják verni

Az ún. Wangiri-típusú csaláshullám során az elkövetők távoli országokból indítanak véletlenszerű, szolgáltatóktól független hívásokat. A telefonszámokat véletlenszerűen egy szoftver generálhatja a csalóknál, így bármilyen szám hívását megkísérelhetik. A magyarországi szolgáltatók folyamatosan figyelik a külföldi számokról hazai hívószámra érkező tömeges híváskezdeményezéseket és folyamatosan tiltják le a már ismert számokat.

Címke: 

Csúnya baleset történt Kőrösön

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délben Nagykőrösön, a József Attila utcában. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Címke: 

Figyelem! Rendőreink kérik segítségünket - 60 éves nagykőrösi férfi tűnt el! Ha iszik, akkor mekeg!

A police.hu közlése szerint a 60 éves Bognár István 2018. december 2-án egy kecskeméti egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adott magáról életjelet.

Címke: 

Oldalak