Kék hírek

Iszonyú tűz tombolt a Cifrakert mellett

A Möggyfesztivál egyik igen népszerű kísérőprogramja volt a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság látványos bemutatója, amikor egy gépkocsit gyújtottak fel, azt eloltották és feszítővágóval szétdarabolták. Az autó a végére úgy festett, mint egy konzervdoboz, melynek levették a tetejét. Ézsiás László tűzoltó parancsnoknak és kollégáinak az volt a céljuk, hogy bemutassák munkájuk ezen részét.

Címke: 

Besurranó tolvaj nőt kaptak el a nagykőrösi rendőrök

A 37 éves nő 2019. június 23-án 14 óra 30 perc körül Nagykőrös, Áchim András utcában bement egy családi házba, ahol kutatást végzett, azonban cselekménye közben a sértett tetten érte, értesítette a rendőrséget és a helyszínen visszatartotta a hívatlan vendéget. A rendőrök a 37 éves nőt a Nagykőrösi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Címke: 

Vaddal ütközött és rommá tört a szép autó Nagykőrösnél

Őzzel ütközött, majd felborult egy személyautó szerdán éjfélkor a 441-es főút 19-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Címke: 

Súlyos baleset volt a négyesen, legyenek óvatosak, ha arra járnak!

Építési területre hajtott és ott egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton kora reggeli órákban a 4-es főút 70-es kilométerénél, Cegléd közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Címke: 

Kigyulladt egy személygépkocsi Nagykőrösön

Kigyulladt egy személyautó hétfőn reggel Nagykőrösön, a Balaton utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó motortere már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Címke: 

Oldalak