Kék hírek

Elkapták a ceglédberceli nénit, aki táskájával verte meg a kalauzt

A nyomozás adatai szerint egy 60 éves nő 2019. augusztus 23-án 9 óra és 9 óra 15 perc között a Ceglédbercel-Cserő vasúti megállóhelyen előzetes szóváltást követően a kezében lévő táskával megütötte a jegyvizsgálót, majd onnan eltávozott. A jegyvizsgáló az ütés következtében sérülést nem szenvedett. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

Címke: 

Szatír mutogatja magát a nagykörúton Kecskeméten

Szatír mutogatja magát estefelé Kecskeméten, a Kuruc körúton – írta a BAON szerkesztőségének egy olvasó. A rendőrséghez egyelőre nem érkezett bejelentés. egy idősebb, „jól szituáltnak tűnő” férfi a bokrok mögé szokott bújni a Kuruc körúton, a Noszlopy park felé, a régi KTE-pályánál, de úgy, hogy az arca ne látszódjon.

Címke: 

PREVENCIÓ NAGYKŐRÖSÖN - A rendőrség hivatalos honlapja is beszámol az Arany Napokról!

Az Arany Napok programsorozat keretében a Nagykőrösi Rendőrkapitányság az Aegon Biztosító nagykőrösi képviseletével közösen a "Házhoz megyünk!" program keretében prevenciós tanácsokkal hívta fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.

Címke: 

Vigyázat! Megint támadnak a telefonos csalók!

VIGYÁZAT, CSALÓK!

A csalók kreativitása nem ismer határokat, telefonon is egyre többféle módszerrel élnek vissza pénzszerzés, illetve az állampolgárok személyes és bankkártya adatainak megszerzése és azok felhasználása érdekében.

Mire utaznak a csalók?
Vagy pénzt szeretnének kicsalni öntől

Vagy a személyes adatait szeretnék megszerezni.

Címke: 

A nagykőrösi férfi elgázolta, és magára hagyta a 16 éves fiút- hosszú hónapok után most emelnek vádat ellene

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytatott egy 21 éves nagykőrösi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 6-án 13 óra körül Tiszakécske külterületén, a 4601-es számú úton Kocsér irányába közlekedett egy akkor 20 éves nagykőrösi férfi egy Toyota tehergépkocsival.

Címke: 

Oldalak