Gazdaság

Igazi mintatelepet működtet a Cselóczki család! Még a taiwani állategészségügyi miniszter is személyesen megnézte!

Szeretettel gratulálunk a nagykőrösi Cselóczki Attilának és családjának, és kívánunk lapunk nevében is további eredményes gazdálkodást! Ez példaértékű!
A napokban Cselóczki Attiláék sertéstartó telepén külföldi delegáció járt, a NÉBIH munkatársainak meghívására. A taiwani delegáció tagjai tanulmányozták az állattartást a telepen.

Címke: 

Megkezdte működését a nagykőrösi naperőmű

„Nagykőrösön szeretjük városunkat, szeretjük hazánkat. Hiszünk abban, hogy a nemzetünknek nem csak múltja, de jelene és jövője is fényes lehet. Ehhez elengedhetetlen, hogy megőrizzük értékeinket, védjük környezetünket. Ennek egyik eszköze az energiatakarékosság, illetve a szükséges esetekben a zöldenergia hasznosítása. Nagykőrösön közintézményeken és magán ingatlanokon is láthatóak zöldenergiát előállító eszközök.

Címke: 

KŐRÖSI IPAROSOK V. RÉSZ: A SZILÁDI HÁZASPÁR

Sziládi Ambrusné és Sziládi Ambrus MŰSZERÉSZ MESTEREK - A Nagykőrös és Vidéke Ipartestület tagjainak bemutatása sorában egy városszerte közismert, népszerű házaspár következik. Sziládi Ambrusné a közelmúltban vehetett át 25 éves pártoló tagságáért kitüntetést a szervezettől. A kerékpár műszerész házaspár Hölgy tagja igen szerényen adja át szót férjének, aki elmondta, hogy idén lesz a 40 éves házassági évfordulójuk, és jóban - rosszban együtt voltak a szeretetben eltöltött évek alatt. A nap 24 óráját együtt töltötték, de ez csak szebbé - jobbá tette a kapcsolatukat. Két gyermekük van, a lányuk pénzügyesként Nagykőrösön dolgozik, a fiuk Budapesten él, a Parlamenti Őrség tagja immár négy év óta.

Címke: 

Íme, ők a TIBIKER boldog nyertesei

Ez a hónap sem telhetett el anélkül, hogy TIBIKER élelmiszer áruházban ne sorsoltak volna az üzletvezető- tulajdonosok a rászoruló családok közt, a vásárlók ajánlásai alapján kétszer ötezer forint értékű vásárlási utalványt. Az egyik szerencsés nyertes Dobos Lászlóné és családja. Az anyuka elmondta, hogy egy hároméves kisgyermekük van, minden nap itt vásárolnak.

Címke: 

Oldalak