Suba Lajos, az Arany János Társaság elnöke magyar helyesírásból megbukott!

Suba Lajos, ex gimnázium igazgató, az Arany János Társaság elnöke, aki korábban Trefort Ágoston, Imre Sándor és Lorántffy Zsuzsanna díjat is kapott egyre vehemensebb, és ok nélküli támadásokat intéz ártatlan emberek ellen.

 

A minap a veszélyhelyzetet, csőtörést elhárító BÁCSVÍZ dolgozók munkáját degradálta, szólta le. Ezt többen már nem tűrték szótlanul, és inkább leírták, hogy ők hálával tartoznak a munkásoknak. Suba Lajosnak kulturáltan, de megmondták, hogy megint hülyeségeket irkál. Ekkor szakadt el a  cérna Subánál, és saját igazát védve tolt egy kommentet saját posztja alá, benne kapitális baklövéssel, helyesírási hibával.


Suba szerint ugyanis a MENJEN szót úgy kell írni, hogy MENNYEN.

 

Suba Lajos mostanában ez élő fába is beleköt, másokat gyalázva telefröcsögi magánvéleményével közösségi oldalát. Már saját híveinek is elegük van ebből, és kommentelnek, kommentelnek rendületlenül, próbálják meggyőzni az elszabadult Suba Lajost, hogy hagyja végre abba, de ő nem teszi... Inkább töröl, cenzúráz, csak a neki tetsző hozzászólások maradhatnak! Így aztán a sajátja az ott maradt, benne az iszonyatos helyesírási hibával!

 

Suba szerint ugyanis a MENJEN szót úgy kell írni, hogy MENNYEN.


Ez méltatlan egy református ex igazgatóhoz, az Arany János Társaság elnökéhez! 

 

Lőrinczy Veronika


Címke: