Rémálom a határban: Ezt találta az amatőr természetfotós

Lapunk felhívást tett közzé, kértük, hogy küldjenek nekünk képeket az illegális szemétlerakó helyekről, illetve ha tehetik, akkor fényképezzék le nekünk azt is, ahogyan éppen megtörténik a szemetelés. Most egy remek természetfotós lépett támadásba az illegális hulladék ellen, levelét a KÖVA- KOM Nonprofit Zrt-nek címezve. 

 

 

" Tisztelt KÖVA-KOM!

 

A közelmúltban olvastam a nagykorosma.hu oldalon az illegális szemétlerakásról cikket. Elég felháborítónak tartom, hogy a magyar emberek még itt tartanak. Én egy természetszerető ember vagyok, rendszeresen kijárok a nagykőrösi erdőbe mint természetfotózást kedvelő ember. Lásd.: mikrobi75.blogspot.hu

Tegnap reggel nem a nagyerdő felé vettem az irányt hanem a Törtel felé menő út menti erdőbe... az egyik dűlőút mellett megint felháborodva tapasztaltam a több m3 szemetet. (fotók mellékelve)

Találtam a szemétben egy számlalevelet is amit szintén lefotóztam. Remélem, hogy hozzá tudok járulni az illegális szemétlerakások megszüntetéséhez. "

 

" Mikrobi " inkább ilyen képeket szeretne készíteni:

 

 

Sok gyönyörű fénykép tőle, IDE kattintva

Tegyen Ön is az illegális szemét ellen, tegye meg azt, amit az amatőr természetfotós, küldjön nekünk képeket, fényképezze le, ha személyes adatokat is talál a hulladékban! Várjuk leveleiket: szerkesztoseg@nagykorosma.hu


Címke: