Lekerült a felirat a Heti Hírek épületéről- Eladták?

Ahogyan azt tavaly év elején megírtuk, Dr. Ábrahám Tibor ex- konzervgyár igazgató és ex - konzervgyár tulajdonos, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke árulta az érdekeltségébe tartozó Heti Hírek nevezetű lap irodáját. Ezt egy országos portálon is láthattuk, a kikiáltási ár 16 millió forint volt. A jelek szerint mostanában sikerült túladni az ingatlanon, mert megszűnt rajta a Heti Hírek felirat. Biztosan másra kell neki az a pénz, melyet eddig ingatlanban „tartott”.

Korábban beszámoltunk olvasóinknak arról, hogy eladták az úgynevezett Rózsaszín Házban lévő szépségszalont is. Ebben Ábrahám Tibor felesége dolgozott, aki a Heti Hírek újság kiadó cégének ügyvezetője. Mára szinte teljesen visszavonult a szépségiparból. Ábrahám Tibor nyugdíjba ment, utána eladta üzletrészét a Kecskeméti Konzerv Kft-ben, és már nem tagja a cég Felügyelőbizottságának sem. Lánya, Ábrahám Edit lemondott az önkormányzati képviselőségről, ott hagyta Nagykőrösön a Harcosok Klubját, és karatés tanítványait, minden edzéshez használatos eszközt elvitt magával. Lapunk úgy tudja, hogy már nem Nagykőrösön és környékén területi képviselő. máshová " küldte " munkaadó cége.

 

Hobbija azonban még maradt a nyugállományú Dr. Ábrahám Tibornak: Továbbra is kiadja „magán” hetilapját, melyben rendszeresen kormányellenes cikkeket ír. Ezen kívül Ábrahám a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnökeként ténykedik a Jobbik, MSZP és saját álcivil szervezete összeboronálásán. Kíváncsian várjuk, hogy ha tényleg eladták a Heti Hírek „székházát”, akkor mi nyílik a helyén. Amennyiben ennyi idő alatt meg mégsem sikerült eladni a HH épületét, az már ciki.... 

Lőrinczy Veronika

 

 

Címke: