Csúfosan leszerepelt Volner János Nagykőrösön- Kb 40-en voltak rá kíváncsiak

Botrányosan gyérre sikeredett a nézőszám azon a szépkorúak délutánján, melynek házigazdája Volner János, a Jobbik frakcióvezetője volt. A haknizó " sztárvendégekre " mintegy 40 fő volt kíváncsi, de ebben már a szónokok és fellépők is benne vannak.

 


 

Kongó színházteremben konferálta fel

a helyi Jobbik elnök, Zágráb Nándor,

a Jobbik egyik vezérét,

aki szintén egy- két percben

köszöntötte a nagyérdemű publikumot.


 

 

 

Zágráb zsebre dugott kézzel szenvedett....

 

 

 

Ingyenes volt az előadás, de még ingyen sem volt kíváncsi szinte senki Volner Jánosra és az " előadására "  ....


Ezután következett a nagyjából play - back, gyakran iszonyúan hamis előadás. Minden esetre eléggé plasztikus, hogy a nagy elánnal beharangozott előadásra még a helyi jobbikosok többsége sem ment el, de a " szövetséges " Jobb Nagykőrösért Egyesület szimpatizánsai is távol maradtak. Ez utóbbi egyesület hirdette meg minden háztartásba eljutó szóróanyagában, hogy lesz ez az előadás.

 

Vajon a kampányköltés melyik szervezet költségvetésében kerül lekönyvelésre? Vajon sikertörténetként kommunikálják, hogy megtartották eme rendezvényt? Vajon melyik szervezet nevére állították ki a terembérletről a számlát? Ki fizette ezt a tökéletes csőddel járó előadást, melyre a célcsoort egyáltalán nem volt kíváncsi?

 

Szemmel láthatóan Volner is zavarban volt....

 

Az a tény, hogy Volner,

a Jobbik parlamenti frakcióvezetője

kongó színházteremben volt egy

rendezvény házigazdája, jelzi,

hogy népszerűségük egyre inkább

csökken a választások közeledtével.

 


Vajon kinek a hibája, hogy ekkorát égett Volner János? Vajon Zágráb Nándor és emberei hogyan szervezték meg ezt a rendezvényt, ha ez lett a végeredmény? Levonja-e Volner János a következtetést? Rájön-e, hogy rossz lóra tett, amikor Zágrábból csinált nagykőrösi Jobbik elnököt?

 


Minden esetre nagy a baj a Jobbikkal országosan is, ha már például Morvai Krisztinának is elege van a mostani húzásaikból:

 

 

"  Az elmúlt napokban megszólalt például Morvai Krisztina, aki a Jobbik színeiben lett európai parlamenti képviselő. Ő azt üzente a jobbikosoknak, hogy százból százszor inkább a Fideszre szavazzanak, mint a szemkilövető MSZP-DK-ra. Novák Előd pedig Vona Gáborra utalva azt írta: alapítson új pártot az, aki új utakra akar lépni. ... Az elmúlt napokban ismét egyre több volt és jelenlegi jobbikos támadta Vona Gábort a párt balra tolódása miatt. Rubi Gergely volt jobbikos országgyűlési képviselő például egy lakossági fórumon kérte számon, hogy a pártelnök elvette a Jobbik lelkét.

 

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik korábbi európai parlamenti képviselője pedig szerdán a párt és a baloldal összefogásának lehetőségéről azt írta: „nincs helye semmilyen együttműködésnek a szemkilövetőkkel, illetve bevándorláspártiakkal”.- olvasható a híradó.hu-n

 

Minden esetre Zágráb Nándor azt híreszteli, hogy Volner János a legesélyesebb jelölt. Nyilván hazudik... Ha tényleg Volner a legesélyesebb, akkor a legesélytelenebbb rendezvényére hányan mennének el? :)


LŐVE- Nagykőrösma