Ahova Zágráb Nándorék odaállnak, az menthetetlenül elbukik- Volner Jánosnak annyi

Ezt a tézist az idő ismételten bizonyította. Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, a történelem ismétli önmagát. Számos esetben előfordult már, hogy Zágráb Nándor odaállt valamelyik párt vagy kezdeményezés, „ civil „ formáció mellé, majd az hamarosan megbukott.

 

Zágráb Nándor „ királysága”, mint nagykőrösi Jobbik elnök sem tartott sokáig. Volner János, a választásokon csúfosan megbukott Jobbikos országgyűlési képviselő jelölt, Ábrahám Tibor és Zágráb Nándor barátja fellázadt saját pártja ellen, majd kizárták a parlamenti frakcióból.

 

Mandátumát nem akarja visszaadni. A Jobbik országos vezetése kérdőre vonta Volnert, hogy miért hazudik képviselő társai szemébe. Ahogyan megírtuk, Zágráb Nándor is folyamatosan hazudik, politikai szélhámosként. Úgy látszik, Volner tanult tőle. Igaz, ez lett a veszte. Hatalmasat bukott. Úgy tűnik, hogy az egész zágrábi, ábrahámi kommunikáció, mely Volner János személyére épület csődöt mondott, megbukott.

Júliusi cikkünkben a következőt írtuk:

Tanulság: Aki mellé a választási kampányban odaáll Zágráb Nándor, az csúfosan megbukik. Ez történt Ábrahám Edittel a helyi választásokon polgármester jelöltként, és Volner Jánossal is országgyűlési képviselő jelöltként. Kíváncsian várjuk, lesz-e még olyan, akit palira lehet venni hatalmas hazugságokkal, akivel el lehet hitetni, hogy „ győzünk „….

Ez mostanára még biztosabb tézis lett.

Mióta bejelentette a Jobbik Volner János kizárását, azóta Zágráb Nándor és Ábrahám Tibor volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő is mélyen hallgat. Az egyébként közösségi portálon rendkívül aktív Zágráb semmiféle megnyilvánulásokkal nem kommentálta, hogy főnöke menthetetlenül megbukott. Kíváncsian várjuk, kire „ repülnek rá „ legközelebb, kit próbál behálózni Ábrahám és Zágráb. Esélyes, hogy az sem lesz sokáig sikeres…. Lehet, hogy újabb bukta lesz?

LV


Korábbi cikkünk IDE kattintva